Home » Overnachten

Overnachten


Veel hotels in Milaan zijn vooral te vinden in de wijken Brera en Isola. Het district Brera ligt dichtbij de vele winkelgalerijen en boetieks in Milaan. Een hotel in Brera is een goede uitvalsbasis als je van shoppen houdt. Als je vooral voor het swingende nachtleven naar Milaan komt kun je het beste een slaapplaats zoeken in de wijken Navigli en Corso di Porta Ticinese. Hier zijn veel bars, restaurants en clubs te vinden. Ook het oude centrum van Milaan is natuurlijk ook een prima plek om een hotel te boeken maar in het centrum ligt het prijsniveau natuurlijk wel weer hoger dan in eerder genoemde wijken.
Voor de zakelijke bezoeker is een populair gebied met veel hotels de wijk Amendola Fiera. In deze wijk is de bekende beurs van Milaan gevestigd. Hotels zijn hier vaak snel volgeboekt als er in de stad grote evenementen zijn. En en zijn tientallen evenementen en beurzen op jaarbasis. Vooraf boeken van een hotelkamer is dan ook verstandig.
Er zijn in alle prijsklassen hotels te vinden, maar het kwaliteitsniveau is helaas in sommige gevallen ook er groot. Orienteer je dus goed voordat je een hotel boekt.